Един от най-креативните български футболисти Христо Йовов отново ще радва

...
Един от най-креативните български футболисти Христо Йовов отново ще радва
Коментари Харесай

Христо Йовов се връща на 40 г. в професионалния футбол

Един от най-креативните български футболисти Христо Йовов още веднъж ще радва почитателите, въпреки и към този момент да е на преклонната за футбол възраст от 40 години. Бившата звезда на Левски има желание да се завърне в професионалния спорт с екипа на Локомотив Горна Оряховица.

Самият той разгласи това желание, само че всичко зависи от обстоятелството дали ще успее да навлезе в нужната спортна форма. Йовов разгласи, че няма желание да се излага на края на кариерата си, по тази причина ще реши деликатно вариантите, само че желанието му е да играе.

Той спря с професионалния футбол през 2013 година, след което се изявяваше за малко на аматьорско равнище, както и във футбол на дребни малки врати. Дори игра и за Левски Чикаго оттатък Океана.

"Въпросът не опира единствено до моето предпочитание, само че и до моите благоприятни условия. Предстоят ми диалози и с треньорите. В последна сметка те би трябвало да вземат решение мога ли да оказа помощ за техните цели. "

"Аз не желая просто да запиша някакви мачове, още по-малко желая да се посрамвам в края на кариерата си. Искам да оказа помощ на Локомотив. Имам потребност от мачове, с цел да преценява мога ли да вляза в спортната форма, която желае от мен Александър Димитров. "

"Въпросът няма финансова страна. Аз не съм на 20 години да летя в облаците, здравомислещ съм и не си върша илюзии, че мога да изкарвам пари във футбола. Нещата опират до чисто другарските ми взаимоотношения с Александър Димитров и това, че желая да му оказа помощ да осъществя задачите си в Локомотив ", съобщи Йовов пред "Тема Спорт ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР