Един от най-кадърните свестни хора според всичките й колегиси тръгва

...
Един от най-кадърните свестни хора според всичките й колегиси тръгва
Коментари Харесай

Докато Юксел прибира 6 бона: Самотна майка мизерства в Би Ти Ви – СНИМКИ

Един от най-кадърните свестни хора съгласно всичките й колегиси потегля от Би Ти Ви. Тереза Генова – оператор от дълги години и минал през редица от водещите медии у нас напуща малкия екран, изнемогвайки финансово, само че в това време даваща най-хубавото от себе си.

Тереза Генова разгласи своето овакантяване в търсене на по-добър живот за себе си и детето си, и го стори в деня, в който стана ясна и заплатата на водещия на новините Юксел Кадриев. Едно от лицата на медията се оказа, че се шири в общинско жилище, без значение че прибира по 6 бона на месец, а преди е имало и интервал, в който той се е подписвал под по-голяма заплата. Няма да нищим бакиите на Кадриев, който води своя борба за жилището, само че би трябвало да се обърне внимание на това за какво кадърни хора напущат медиите и там има огромно текучество на фрагменти.

Да, водещите са лицата на една медия, по тази причина и получават повече пари, само че тези, които са зад кадър… Те са главната движеща мощ, изключително в малките екрани, където с изключение на тон, би трябвало да имаш и визия, кадър, позициониране, а това не се учи за ден-два в който и да е университет. Именно и това е повода доста остарели и сегашни сътрудници да изразят съжалението си от крачката, който подхваща Тереза Генова.

Жената от Долни Дъбник, известна повече в гилдията като Тери, показа възприятията си в профила си във Facebook, а всички започнаха да ги споделят и да й пожелават триумф.

Ето и поста на красивата Генова, който разчуства доста хора от гилдията, която от дълго време към този момент не е това, което беше преди 10 и повече години:

„ С горест споделям, че напущам БТВ. Борих се, пътувах стотици хиляди километри, единствено с цел да работя обичаната си работа, само че когато нямаш жилище и си съвсем самичък, не е посилно да се издържи.

Ще ми липсват съвсем 20 години работа в телевизия и в никакъв случай няма да не помни какво е да работиш с най- положителните! Благодаря за всичко, на което ме научихте, скъпи сътрудници! Благодаря на шефовете за доверието!

Връщам се в дребното градче Долни Дъбник и нека си намеря някоя посредствена работа, която да съм почтена да правя.

В този случай професионализмът, на който съм подготвена, не „ прави работа “. Не съм доста по думите, извинете, в случай че звуча неуместно. Всичко, което научих и градих за толкоз години, в този момент ще захвърля в кофата за отпадък. Мъчно ми е. Но най- доста БЛАГОДАРЯ на всички ви, които ме обичате и почитате! Желая да сте здрави и с шанс! “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР