Един от най-жестоките бандити в страната Върбан Борисов Боксьора е

...
Един от най-жестоките бандити в страната Върбан Борисов Боксьора е
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Пуснаха от затвора страшилището Върбан Боксьора заради смъртоносна болест

Един от най-жестоките бандити в страната Върбан Борисов Боксьора е пуснат от ареста, научи извънредно БЛИЦ.

Причината за решението на магистратите е, че водачът на страховитата тайфа " Опасните " има онкологично заболяване. Той от дълго време страда от рак на щитовидната жлеза, само че преди дни положението му се е влошило внезапно и не е бил в положение да търка повече наровете зад решетките.

Решението за освобождение на бандита е взето от прокурор от Софийска градска прокуратура.

В момента Боксьора се подвизава в столичния квартал " Дружба " дружно със фамилията си. Той ще може да се порадва на свободата си 3 месеца, а по-късно би трябвало да бъде върнат в килията, където излежава 18-годишна присъда

През 2014 година Борисов и 7 негови приятели бяха приети за отговорни в осъществяване на два грабежа от софийската военноокръжна прокуратура.

Боксьора и ортаците му бяха задържани през 2012 година след въоръжен обир в заложна къща. " Опасните " са наказани за два грабежа на заложни къщи в София, като плячката им от злато и движимости е оценена на 275 хиляди лева Те са осъдени и за кражбата на фолксваген, който по-късно запалили. С него правили нападенията.

Подсъдимите получават присъди и за нелегално оръжие. Боксьора съумя да избяга по време на полицейската интервенция, само че по-късно се съобщи самичък. През 2013 година брачната половинка му разгласи, че ще се възпламени пред Съдебната палата, тъй като мъжът е в ареста, а се нуждаел от лекуване.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР