Един от най-известните в Европа майстори ковачи Радослав Сарафов е

...
Един от най-известните в Европа майстори ковачи Радослав Сарафов е
Коментари Харесай

Майстор ковач се оплака от побой от жандармеристи

Един от най-известните в Европа майстори ковачи Радослав Сарафов е бил пребит от чиновници на жандармерията в събота вечерта.

Той показа през екипът на , че експанзията на чиновниците на сигурността не е предизвикана по никакъв метод, а повода за нея може да се търси само в това, че Радослав е чакал своите сътрудници след работа, с цел да се приберат дружно пешком пред кола на жандармеристите.

" Отвори се задният прозорец и жандармеристът ми сподели " К`ъв си ти бе? Разкарай се, изчезвай от тука! ". Обясних му, че очаквам сътрудниците си, които ще додат до минута, и ще тръгнем нагоре. Те дадоха отговор, че им преча да работят. Аз тогава се засмях, тъй като въпреки всичко в 00:30 ч. през нощта за каква толкоз натоварена работа може да става въпрос. В това време излиза от колата различен жандармерист, ритна ме доста мощно в коляното, подсече ме, тъй че да падна на земята, и започнаха да ме ритат ", описа ковачът.

Той прибавя, че до момента в който органите на реда му нанасят удари, неговите другари идват, стартират да крещят и да питат какво се случва, а жандармеристите стопират да ритат Радослав. 

" Мисля, че стопираха да ме ритат, тъй като не чакаха, че ще има очевидци ", допуска Сарафов.

Групата другари се обажда на съдружника на Радослав в ковачницата и след неговия сигнал на телефон 112 идва патрул от РПУ Банско, който разпитва двете страни и поучава ковачът да подаде тъжба. На идващия ден Радослав се среща с юриста си и мигновено пуска тъжба.

" Аз до този миг към момента не знам кои са били жандармеристите. Аз не ги познавам. Виждам ги за първи път. ", споделя Сарафов.

Резултатите от здравното демонстрират че Радослав има хематомия на гръдния панер и подозрения за разкъсан минискус в колянната става на левия крайник, което се чака да бъда доказано от ядрено-магнитен резонанс и съдебно-медицинската експертиза най-късно до 26-ти януари.

" Огромна поддръжка имам от хората в Банско, от познати и непознати в обществените мрежи от цяла България и даже отвън нея. Не чаках чак толкоз огромна реакция, за което благодаря. Силно имам вяра, че този случай ще има последици за тези лица и няма да се измете под масата ", безапелационен е занаятчия ковачът.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР