Един от най-известните карикатуристи и общественици в България - Христо

...
Един от най-известните карикатуристи и общественици в България - Христо
Коментари Харесай

Комарницки към Петков: Вдигни ветото над С. Македония, отношенията между хората рязко ще се оправят

Един от най-известните карикатуристи и общественици в България - Христо Комарницки , насочи апел към премиера Кирил Петков. Следваният от хиляди в обществените мрежи създател изиска той да вдигне ветото, с което стопираме Северна Македония да започва договаряния за участие в Европейски Съюз.

ЕТО КАКВО НАПИСА КОМАРНИЦКИ:

Призовавам премиера Петков да подписа преференциално за България съглашение и да вдигне нелепото несъгласие, с което стопираме С.Македония да стартира договаряния за участие в Европейски Съюз.

Мотивите ми са:

1. Още на идващия ден ще стане пределно ясно, че Небето няма да падне, Светът няма да се срути, и Историята ни ще си е на същото място, където постоянно си е била. Никой няма да я е взел. Цялата безумна агитация, с която користни хора облъчваха българския народ години наред, ще се сгромоляса за минути.

2. Ще се подобрят внезапно връзките сред двете страни и хората в тях. Ще спадне нагнетеното напрежение.

3. Кохортата от политически, медийни и публични мошеници и шарлатани, които се прехранват от този значително изкуствено раздухван спор, внезапно ще се почувстват ненужни, безполезни и безработни. И тези в България, и тези в С.Македония. Няма да пиша имена - знаете ги добре.

4. Ще можем да се съсредоточим върху действителните проблеми и провокации пред нас, вместо да се занимаваме ежедневно с нелепости.

5. Ще останете в паметта на три народа с нещо положително.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР