Един от най-известните и влиятелни рап изпълнители сред младата аудитория

...
Един от най-известните и влиятелни рап изпълнители сред младата аудитория
Коментари Харесай

Рапърът FYRE дебютира в киното с „Уроци по немски“

Един от най-известните и авторитетни рап реализатори измежду младата публика в България , Огнян Павлов FYRE , прави своя дебют в игралното кино. Рапърът взе участие във кино лентата на режисьора Павел Г. Веснаков „ Уроци по немски “ с продуценти Моника Балчева и Орлин Руевски. В него FYRE си партнира с Юлиан Вергов , който влиза в основната роля.

„ Когато снимахме, той към момента не беше толкоз известен, само че още тогава ми направи усещане какъв брой е предан и концентриран. Много се кефя, че музикалната му кариерата се развива и сега той е един от най-популярните рапъри в България “, споделя Вергов.

„ Уроци по немски “ направи своята фестивална премиера на 42-рия интернационален кино фестивал в Кайро, където Юлиан Вергов получи премия за най-хубава мъжка роля.
 FYRE NOVA
С кино лентата Вергов взе премия за най-хубав артист , а Павел Г. Веснаков за постановка на 39-ият фестивал на българския игрален филм „ Златна роза “, както и премиите на Съюза на българските кино дейци “Васил Гендов ” 2022 година за най-хубав игрален филм и за най-хубава основна мъжка роля. А на 25-ия София Филм Фест „ Уроци по немски “ взе специфичната премия на журито и премията на ФИПРЕСИ.

„ Уроци по немски “ потегля по кината в цялата страна от 23 февруари.

Филмът е българо-немска копродукция и e осъществен с поддръжката на Национален кино център и с медийната поддръжка на NOVA.

За кино лентата:

Юлиан Вергов влиза в основната роля в „ Уроци по немски “. Той играе Никола, който работи и живее в България, само че взема решение да замине за Германия, където да стартира на чисто и да се отърве от неприятното минало. Преди пътуването той премисля живота си, в опит да обърне тази страница и да стартира всичко изначало. Филмът ни среща с един антигерой – характерът на Никола е изтъкан от несъгласия: обич и принуждение, предпочитание да остане с обичаните си хора и потребност да замине. Освен Вергов, феновете ще видят и други обичани артисти като Васил Банов, Елена Телбис, Стефка Янорова, Герасим Георгев - Геро, Станка Калчева, Дария Митушева и Меглена Караламбова.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР