Един от най-известните доктори на Турция загина при мотоциклетна катастрофа

...
Един от най-известните доктори на Турция загина при мотоциклетна катастрофа
Коментари Харесай

Турски лекар и светило в ортопедията е мотористът, който намери смъртта си в „Айдар дере”

Един от най-известните доктори на Турция почина при мотоциклетна злополука в България, оповестяват от университета „ Малтепе “. Проф. Джан Солакоглу, който е величие в ортопедията и травматологията, почина при мотоциклетна злополука край Бургас. Деканът на медицинския факултет на университета " Малтепе " е взел участие с група мотоциклетисти в седмичен поход до България. След похода, 55-годишният професор е тръгнал да се връща в страната си за Рамазан Байрам.



Както БЛИЦ заяви, на 24 юни към 13.00 ч. на пътя Бургас – Малко Търново, малко след Звездец в местността „ Айдар дере” в посока Малко Търново, в изискванията на десен завой, 55-годишен мотоциклетист, турски жител, ръководещ мотоциклет „ БМВ JS 1200”, с турска регистрация, навлиза в лентата за насрещно придвижване, оповестяват от полицията. Удря се челно в лек автомобил „ Фиат Добло”, с турска регистрация, пътуващ към Бургас, ръководен от 42-годишния И. А. от село Жеглерци, община Тервел, а след това и в движещия се зад „ Фиат " -а „ Рено Флуенс”, с турска регистрация, ръководен от турския жител Е. Я.

При злополуката Солакоглу е умрял на място.

Турските медии означават, че той е бил и персоналният доктор на известни футболисти в страната като Арда Туран и Мехмет Топал.

Източник: 24rodopi.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР