Един от най-изтъкнатите футболисти на Байерн Мюнхен Франк Рибери даде

...
Един от най-изтъкнатите футболисти на Байерн Мюнхен Франк Рибери даде
Коментари Харесай

Рибери откровено за тежкото си детство и белега на лицето

Един от най-изтъкнатите футболисти на Байерн Мюнхен Франк Рибери даде искрено изявление пред Canal+, в което разяснява тежкото си детство. Атакуващият състезател приказва за ударите на ориста, както и за белега, който носи на лицето си, останал като диря от претърпяна автомобилна злополука на 2-годишна възраст.

„ Белегът...Той ми даде темперамент и тази мощ, която нося. Защото, когато си дете и имаш белег като моя, не е елементарно. Начинът, по който те гледат, рецензиите...Семейството ми страдаше доста “, стартира Рибери.

Рибери: Най-после още веднъж съм на терена

„ Хората споделят: „ Виж какво има на лицето, виж му главата, какъв е този белег. Грозен е. “ Където и да идех, на всички места ме заглеждаха. И не тъй като бях добър човек, не тъй като името ми е Франк, нито пък, тъй като съм добър състезател, а единствено поради белега “, продължи французина за неприятния момент от живота си.

Рибери: Здравият дух в не толкоз крепко тяло

„ Въпреки че бях млад, аз се дразнех, само че в никакъв случай не отидох зад ъгъла да рева. Никога, в никакъв случай, в никакъв случай...но страдах “, прибавя Рибери, който е зарязан от биологичните си родители след раждането си, само че все пак съумява да трансформира своята болежка в история на триумфа.

Рибери признава още, че брачната половинка му Уахиба е тази, която съумява да успокои бурите в живота му и да придаде нов смисъл на съществуването му. Трансформацията му след запознанството им е толкоз огромна, че той даже приема мюсюлманската религия.

Thank you so much my beloved wife and my wonderful children for the surprise
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР