Един от най-интересните флагмански смартфони, с нетърпение очакван от потребителите,

...
Един от най-интересните флагмански смартфони, с нетърпение очакван от потребителите,
Коментари Харесай

Galaxy Note 9 е с още една стъпка по-близо

Един от най-интересните флагмански смарт телефони, с неспокойствие предстоящ от потребителите, към този момент е една крачка по-близо до анонса.
Тази година анонсът на Galaxy Note 9 ще се състои по-рано, спрямо показания предходната година Galaxy Note 8. За този смарт телефон се появи извънредно доста неофициална информация, подсказваща, че ползата към новото мобилно устройство е доста огромен.

Днес смарт телефонът Samsung Galaxy Note 9 получи документ от FCC. Това е значима стъпка преди анонса на телефона.

Индексът на смарт телефона Samsung Galaxy Note 9 в базата данни на FCC е SM-N960F . Според Gsmarena, това е версията, предопределена за световния пазар. Предполага се, че особено предопределената за Съединени американски щати версия е с показател SM-N960U.



Виждаме, че Galaxy Note 9 с изключение на LTE, поддържа Wi-Fi и Bluetooth. В таблицата са показни всички честоти, поддържани от новия смарт телефон. Освен това, ще се поддържат и NFC и MST технологиите, употребявани за работата на Samsung Pay.

Според събрана към сегашен ден информация, Samsung Galaxy Note 9 ще има 6,4-инчов Infinity Display с резолюция 2960х1440 пиксела. Телефонът ще употребява системата-върху-чипа Exynos 9810 или Snapdragon 845, според от района, в който ще се продава новия флагман.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР