Един от най-големите производители на пица в Обединеното кралство беше

...
Един от най-големите производители на пица в Обединеното кралство беше
Коментари Харесай

Пръстът на работника в пица остана да виси след фабрична авария, тъй като големият производител в Обединеното кралство беше глобен

Един от най-големите производители на пица в Обединеното кралство беше санкциониран с £800 000, откакто двама служащи бяха ранени, до момента в който правеха пици.

Stateside Foods Ltd в Болтън прави милиони пици всяка година за огромни супермаркети. Бащата на две деца Андрю Холоуей остана с „ увиснали пръсти “, откакто ръката му беше изтеглена сред ролка и конвейерна лента на индустриална линия в оборудването. Работникът във фабриката е бил заставен да претърпи две интервенции за премахване на част от повредения му пръст.

Андрю сподели, че след случая, който се случи на 14 октомври 2020 година, не е могъл да се грижи вярно за дребното си момче, оповестява Lancs Live. Той сподели: „ Дясната ми ръка беше изтеглена в ролката на машината и когато издърпах ръката си, пръстите ми висяха. Бях отведен в болница и бях в и отвън схващане заради шока и болката, които изпитвах.

„ Болката беше непоносима, откакто първичният потрес премина; Никога преди не съм изпитвал толкоз мощна болежка в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР