Един от най-големите млади таланти в английския футбол - тийнейджърът

...
Един от най-големите млади таланти в английския футбол - тийнейджърът
Коментари Харесай

Това 17-годишно момче прави феноменален сезон

Един от най-големите млади гении в британския футбол - младежът на Фулъм Райън Сесеньон, продължава с феноменалното си показване от началото на сезона в Чемпиъншип. Сесеньон означи първия гол за успеха на " Котиджърс " с 2:0 вкъщи против водача в класирането на Чемпиъншип (второто равнище на британския клубен футбол) Уулвърхамптън Уондърърс в мача сред двата отбора от 34-ия кръг в събота вечерта. Сесеньон към този момент има 13 гола в шампионата този сезон (страхотно достижение за 17-годишен ляв бек), само че още по-впечатляващото е, че за отбелязването на тези попадения са му били нужни единствено 16 точни удари в противниковите порти. Сесеньон е измежду водачите в листата с топреализаторите в Чемпиъншип този сезон и е най-резултатният футболист на водения от някогашния ментор на Левски Славиша Йоканович отбор на Фулъм.

13 - Ryan Sessegnon has scored 13 goals from just 16 shots on target for Fulham in the @SkyBetChamp this season. Prospect.
— OptaJoe (@OptaJoe) February 24, 2018
Бившият отбор на Димитър Бербатов Фулъм е пети в подреждането на Чемпиъншип след 34-ия кръг и е в отлични позиции да си извоюва право да играе в плейофите за влизане в Премиър Лийг през идващия сезон (КЛАСИРАНЕТО В ЧЕМПИЪНШИП ВИЖТЕ ТУК!).
Чемпиъншип 34 кръг, събота 24 февруари  Фулъм 2:0краен резулат  Уулвърхaмптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР