Един от най-големите идоли в света на ММА, Конър Макгрегър,

...
Един от най-големите идоли в света на ММА, Конър Макгрегър,
Коментари Харесай

Конър Макгрегър идва в България

Един от най-големите идоли в света на ММА, Конър Макгрегър, идва в София след броени дни. Той ще бъде специфичен посетител и участник в грандиозното събитие – “A PROPER NIGHT WITH CONOR MCGREGOR ", което ще се организира на 19 октомври в зала „ Арена София “ (Армеец) в партньорство с Национална Спортна База.

След като превзема света със своята харизма и гений, Конър Макгрегър стъпва за първи път на българска земя, с цел да бъде посетител на най-горещата и предстояща бойна среща в България.

Събитието дава обещание на българските почитатели необикновен театър с впечатляваща сцена, светлинно шоу, присъединяване на изявени бойци, доста актьори и музиканти, а ирландската спортна икона ще бъде част от сюжета на галавечерта.

Шампионът в две категории на UFC ще следи онлайн и срещите - част от MAX FIGHT 56, като във финалната борба пред погледа му на кръга ще се изправят българинът Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция в конфликт за Световната купа на Универсалната боксова организация.

Многобройните фенове на Макгрегър у нас ще могат да видят своя любим на сцената в особено изявление, което той ще даде онлайн пред всички в залата. Той е освен един от най-популярните и сполучливи ММА бойци за всички времена, само че и е един от най-скъпо платените спортисти на планетата.

Посещението на Конър Макгрегър в България съответствува и с лансирането на неговата марка уиски Proper No Twelve, която носи неповторимия усет на Ирландия.

Организаторите споделят, че ползата е голям, а билетите ще бъдат пуснати за продажба в понеделник - 9 октомври.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР