Един от най-големите червени флагове в профилите за запознанства е

...
Един от най-големите червени флагове в профилите за запознанства е
Коментари Харесай

Коя е най-голямата грешка в профилите за запознанства

" Един от най-големите червени знамена в профилите за запознанства е негативизмът ", безапелационна е Рейчъл ДеАлто, основен специалист по запознанства в платформата Match.com.

" По-скоро бих приела човек, който живее в мазето на родителите си, вместо човек, който е отрицателен. ", добавя тя, представена от CNBC.

Как тъкмо наподобява един отрицателен профил?

Профилите, които включват изречения като " Не се свързвай с мен, ако… " или " Не желая да се срещам с никой, който харесва… ", нормално принадлежат на човек, който не е в положително въодушевление за запознанства, изяснява ДеАлто.

Хората, които имат отрицателно отношение към онлайн приложенията, само че все пак са техни консуматори, нормално употребяват изречения като " за какво въобще съм тук ".

" Никоя връзка няма да се развие добре, в случай че индивидът против вас през цялото време е в това отрицателно положение. Ако се пробвате да се свържете с подобен човек, би трябвало да се подготвяте за крах. ", добавя специалистът.

Ще имате по-голям късмет да намерите дълготраен сътрудник, в случай че се свържете с човек, който изброява в профила си какво желае да открие, а не какво отхвърля. Това освен е сигнал, че той е по-добро положение на духа, само че и ви разрешава да видите какви са някои от полезностите му.

Най-успешните двойки се придържат към три съществени полезности, споделя Деалто. Това са:

Финанси: Съгласни са да ръководят общ бюджет с различен човек

Семейство: Имат визия за фамилно обмисляне в бъдеще

Начин на живот: Отделят време за общи действия като пътешестване или спорт

Разбира се, всичко това няма да бъде конкретизирано в профила, само че в случай че има фамилни фотоси или такива на физически интензивности, това демонстрира целеустременост, изяснява специалистът.

" Най-важното нещо, което постоянно споделям на хората, е да си дадат късмет. Ако имате сходни полезности и някой дава отговор на вашите условия, дайте му късмет. ", добавя специалистът.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР