Един от най-гледаните български сериали – хитовата крими поредица на

...
Един от най-гледаните български сериали – хитовата крими поредица на
Коментари Харесай

Под прикритие се завръща в БНТ с невиждана сделка

Един от най-гледаните български сериали – хитовата крими поредност на Българска национална телевизия " Под прикритие ", се завръща на телевизионния екран с нов, шести сезон и вероятно с нови продуценти. Снимките на мегапродукцията ще стартират в границите на един месец, а шефът на публичната телевизия Емил Кошлушов води интензивни договаряния с испански и немски дистрибутори, които ще държат правата за разпространяването на сериала отвън България.

По този метод Българска национална телевизия няма да похарчи нито лев за завръщането на най-рейтинговия си сериал, а всички разноски ще бъдат поети от новите испански и немски продуценти. Предвижда се новия сезон на поредицата да се състои от 8 епизода, като всеки от тях ще коства към 2 милиона лв.. Българска национална телевизия ще обезпечи снимачна техника и оператори, а към този момент от малкия екран пазят в загадка кой ще е режисьорът на " Под прикритие ". Малко евентуално е това да е Димитър Митовски, без значение че пловдивчанинът е основател на престъпната поредност.

" Голяма част от звездния актьорски екип на сериала не желае да работи повече с режисьора Митовски, по тази причина се търси различен вид. В екипа от сценаристи сигурно ще влезе артистът Мариан Вълев, който пък влезе в ролята на на гангстера Куката в предходните епизоди от поредицата ", издават осведомени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР