Един от най-досадните въпроси за всяко домакинство със сигурност е

...
Един от най-досадните въпроси за всяко домакинство със сигурност е
Коментари Харесай

Идеи за вечеря: любими български гозби

Един от най-досадните въпроси за всяко домакинство сигурно е „ Какво ще ядем довечера “?

И до момента в който многообразие от заведения за хранене, заведения за бързо хранене и доставки до дома има доста, всички знаем, че домашно сготвеното е най-хубаво.

Разбира се, че когато сте прекомерно изморени и не ви се готви, няма потребност да се насилвате да го вършиме.

Но в случай че просто ви липсва ентусиазъм, ще ви предложим няколко от най-обичаните и постоянно готвени български обичайни гозби .

Пиле с ориз

Единствено оризът тук е спънка да се сготви бързо това по този начин вкусно ядене. Можете да сложите пилешки бутчета или парченца месо в тавата с ориза, ремонти по ваш усет, а в случай че добавите и маслини на късчета, по никакъв начин няма да сбъркате.

 пиле с ориз iStock

Ето още няколко предписания:

Картофи на фурна

За тяхното подготвяне има най-разнообразни предписания. Можете да робвате една напълно обикновена – режете картофа на две като сандвич и по средата му слагате парче сирене + настъргана кора от лимон. "Слепвате " с другата половинка и завивате във фолио всеки картоф по настрана. Печете във фурна до подготвеност. Резултатът ще ви хареса.

 картофи iStock

Кюфтета

Традиционно българско ядене, което има разнообразни вариации – кюфтета от кайма, от магданоз, от ориз, картофи и така нататък Предлагаме ви няколко предписания:

 кюфтета iStock

Боб

Както към този момент стана ясно, остарелият боб има повече потребни качества от по този начин хвалената в последните години киноа. Накиснете го от миналата вечер, с цел да го сготвите по-лесно. Ето и няколко предписания:

 фасул iStock

Гювеч

За гювеча и неговата мистичност сме ви предложили специфична публикация, която можете да си припомните . А ето и по какъв начин да си сготвите гювеч:

 гювеч iStock

Мусака

Както споделят, всяка жена би трябвало да може да готви мусака. Едва ли има български мъж, който да не желае да му бъде поднесена вкусна и още димяща порция мусака.

 мусака iStock

Това ястие също има разнообразни предписания, предлагаме ви няколко от тях:

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР