Един от най-добрите специалисти по спортни травми - Майкъл Дейвидсън,

...
Един от най-добрите специалисти по спортни травми - Майкъл Дейвидсън,
Коментари Харесай

Хирурзите успокоиха: Хари Кейн може да се върне на терена през април

Един от най-хубавите експерти по спортни контузии - Майкъл Дейвидсън, успокои футболните почитатели, че скоро още веднъж ще могат да видят нападателя на " Тотнъм " и националния тим на Англия Хари Кейн в игра.

Играчът на " шпорите " претърпя намеса след разкъсването в региона на лявото бедро. Той се контузи на мача против " Саутхемптън " на 1 януари. Тогава експертите направиха песимистичната прогноза, че той няма да може да играе до края на сезона и най-вероятно ще пропусне европейското състезание с екипа на " Трите лъва ".
Хари Кейн пропуща европейското състезание? Хирург предвижда, че нападателят ще се завърне на терена за идващия сезон
Пред британското издание " Телеграф " Дейвидсън, който е началник на клиниката, в която Кейн претърпя интервенция, беше оптимист.

" Той беше опериран от един от най-хубавите хирурзи в света. Никой различен в Европа не прави повече такива интервенции от лекар Фареш Хадад. Разбира се, че постоянно има дребни затруднения, изключително през първата седмица след интервенцията. Но по-късно не би трябвало да има проблеми. Има и направена система за рехабилитация. Тя включва общоприети процедури във фитнеса и в басейна. Очаквам да се завърне на терена след 10-12 седмици, а на цялостни обороти да е след 14 седмици ", съобщи Дейвидсън.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР