Един от най-добрите родни волейболни рефери - Ивайло Иванов, получи

...
Един от най-добрите родни волейболни рефери - Ивайло Иванов, получи
Коментари Харесай

Български волейболен рефер с престижен наряд

Един от най-хубавите родни волейболни рефери - Ивайло Иванов, получи извънредно влиятелно предопределение и ще показва България при съдиите на Световното клубно състезание по волейбол за мъже.

Форумът ще се организира от 7 до 11 декември в Бетим (Бразилия) с присъединяване на шест тима -Тренто (Италия), Лубе (Италия), Сада Крузейро (Бело Оризонте, Бразилия), Волей Фунвик Натал (Бразилия), UPCN (Сан Хуан, Аржентина) и Сиржан Фулад (Иран).

Това е поредна стъпка във възходяща посока в кариерата на Иво Иванов, като отваря шансове за Световното състезание за мъже през 2022 година. На Мондиала в Бетим ще свирят общо шест съдии. Двама са от Европа, като точно родният представител получи доверието на ФИВБ да бъде единия фаворит от Стария континент.

„ Тази номинация за мен е извънредно влиятелна. Горд съм, че ще бъда част от международното клубно състезание. Смятам, че това е огромно самопризнание освен за мен, само че и за българския волейбол като цяло “, разяснява за BGvolleyball.com Иво Иванов.

„ Мотивиран съм да се показва на най-високо равнище, предвид на идното международно състезание за мъже в Русия през 2022 година. Досега съм бил на три международни шампионати за подрастващи, с два мача за бронзовите медали. Надявам се това да е стъпка към Мондиала следващата година “, добави още Иво Иванов.

Българският арбитър ще бъде и най-младият рефер на Световното клубно в Бразилия, а дружно с Матей Казийски, който ще се бори с Тренто за следващ приз, България ще има общо двама представители в конкуренцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР