Един от най-добрите рефери в Европа - Милорад Мажич ще

...
Един от най-добрите рефери в Европа - Милорад Мажич ще
Коментари Харесай

Пратиха топ рефер за Лудогорец-Милан

Един от най-хубавите рефери в Европа - Милорад Мажич ще управлява първата 1/16-финална среща от шампионата Лига Европа сред Лудогорец и Милан в четвъртък.

44-годишният топрефер (роден на 23 март 1973 година) на западната ни съседка е арбитър на ФИФА от 2009-а година, а към този момент четири години е в Елитната група на УЕФА, който включва 15-те най-хубави рефери на континента. По специалност е управител в комерсиална компания.

През 2016-а година той получи финала за Суперкупата на Европа, а през 2017-а управлява и финала на шампионата за Купата на Конфедерациите сред Германия и Чили.

Мажич беше арбитър на мачове от Световното състезание през 2014-а година и на Европейското във Франция през 2016-а. Със сигурност е в проектите на Световната федерация по футбол и за Мондиал 2018, както и за високите етажи от шампионатите Шампионска лига и Лига Европа. Освен в страната си, е канен да управлява мачове в шампионатите на Румъния, Катар и в Египет.

Негови помощници ще бъдат Милован Ристич и Далибор Джурджевич, с които той управлява и множеството мачове в Европа. Допълнителни асистент-съдии зад вратите ще бъдат Ненад

Джокич и Данило Груич, а Неманя Петрович е назначен за четвърти арбитър./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР