Един от най-добрите посрещачи в света и олимпийски шампион с

...
Един от най-добрите посрещачи в света и олимпийски шампион с
Коментари Харесай

Лукарели обяви трансфера си в Тренто

Един от най-хубавите посрещачи в света и олимпийски първенец с Бразилия от Рио 2016 Рикардо Лукарели показа пред " Corriere del Trentino " , че е подготвен да дойде в Италия и да играе за някогашния хегемон в страната Итас (Тренто).
 Лукарели все по-близо до Тренто
Трентинци към момента не са оповестили публично прехвърлянето, само че 28-годишният състезател към този момент приказва като нов състезател на тима: " Мисля, че ще дойде в края на юни. Оправям последните детайлности и диря полет за Италия, като ще спазя всички ограничения за сигурност ", призна самият Лукарели по време на онлайн предаване в Инстаграм.
 Тренто с трансферен удар!
Рикардо Лукарели, който през последните няколко сезона игра за бразилския Таубате, се очакваше да се причисли към Тренто за плейофите в Суперлигата на Италия, само че в този момент предвид на пандемията от ковид, това ще стане за новия сезон. По предварителна информация бразилецът е имал подписан контракт с Тренто преди пандемията за 2 години, само че поради новите действителности, той ще бъде автоматизирано продължен на 3 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР