Един от най-добрите начини да привлечете трафик към вашия бизнес

...
Един от най-добрите начини да привлечете трафик към вашия бизнес
Коментари Харесай

Създавайте последователно съдържание с висока стойност

Един от най-хубавите способи да привлечете трафик към вашия бизнес е да създадете поредно наличие с висока стойност. Но да вършиме това поредно и качествено си е предизвикателство.

За да постигнете нужното влияние на наличието си, без да се лудите в процеса, първо би трябвало да си отговорите на следните въпроси:  " Каква е задачата? ", " За кого създавате това наличие? ", " Какъв е главният апел за деяние, към който желаете да подтикнете някого? " и  " Как всичко това се вписва във вашата по-голяма тактика? "  

Проверете къде към този момент създавате наличие (или обмисляте да започнете) и помислете дали може да се наложи поправяне на ритъма или качеството, по отношение на това дали можете да се освободите от основаването за тази платформа като цяло. Изберете от едно до три места, където обичате да споделяте наличие. След това изяснете стълбовете на наличието (какви съществени известия споделяте). Разпределете ги в седмични, двуседмични или месечни тематики за вашето наличие. Още по-добре е да ги начертаете в календар по отношение на вашите бизнес цели, като стартиране на артикули.
Под всеки дирек избройте по няколко тематики, за които можете да споделяте наличие (например: Стълб - създаване на наличие. Подтеми - инструменти за автоматизиране на издание, принадлежности за генериране на хаштагове, шаблони за дизайн и надписи за вашите публикации). 

Говорейки за наново предопределение на наличие, започнете с метода, който ви е най-естествен. Например, в случай че обичате да записвате видеоклипове, започнете от там. След това използвайте инструмент като otter.ai, с цел да изтеглите транскрипцията. Превърнете това в обява в блога и в по-малки изявления в обществените медии.

По същия метод можете да вземете остарели изявления, имейли или други, които са се показали добре преди време и да ги споделите още веднъж, само че по нов метод. Използвайте обстановки от действителния живот, с цел да вдъхновите наличие. Използвайте уроци, принадлежности или запаси за вашите клиенти, които се открояват, и ги споделяйте.

И най-после, не забравяйте, че 100% от вашите почитатели и клиенти не виждат това, което споделяте всякога (в Instagram това е приблизително по-близо до 6%, а в листата ви с имейли евентуално е сред 20 и 50% в взаимозависимост от размера от вашия списък).

Източник: Дара Брустейн за

Превод и редакция: Нели Тодорова 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР