Един от най-добрите млади футболисти в България през този сезон

...
Един от най-добрите млади футболисти в България през този сезон
Коментари Харесай

Николай Златев отрязал италианци през лятото

Един от най-хубавите млади футболисти в България през този сезон - крилото на Черно море Николай Златев, е отказал предложение от Италия през лятото, написа " Мач Телеграф "., който изпадна от Серия B в Серия C. Италианците са желали да капарират играча и да го оставят в Черно море, с цел да играе първокласен футбол.

Самият футболист обаче не е и желал да чуе за предлагането и е оповестил, че желае да се наложи в първия тим на " моряците ", а по-късно да мисли за трансфер в чужбина.

Талантът дебютира в родния хайлайф още на 11 юли 2020-а година в мача Черно море - Ботев Пловдив (0:1), когато бе едвам 15-годишен. При Илиан Илиев до началото на този сезон той получи късмет в още 7 дуела. През тази акция обаче Златев стартира да играе все по-сериозна роля в състава на " моряците ". Той взе участие в 11 мача и вкара два гола.

След паузата за национални тимове, в която изигра три дуела за националите до 19 години, Ники се включи доста мощно от пейката при обрата над Ботев (Враца) за 2:1, в който имаше главен принос за първото попадение и асистира на Курьор за второто.

В момента ползата към него се повишава съществено, само че и цената му също пораства. Дясното крило е следващото изобретение от академията на варненци, която в последните години е измежду най-продуктивните в България.
 Илиан Илиев ще търси нов нападател
Илиан Илиев ще търси нов нападател

В момента наставникът на варненци оглежда няколко опции
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР