Един от най-добрите испански съдии Алберто Ундиано Майенко ще ръководи

...
Един от най-добрите испански съдии Алберто Ундиано Майенко ще ръководи
Коментари Харесай

Голямо име ръководи реванша между "Милан" и "Лудогорец"

Един от най-хубавите испански съдии Алберто Ундиано Майенко ще управлява срещата-реванш от шампионата Лига Европа сред " Милан " и " Лудогорец " в четвъртък. Първата среща приключи с безапелационна победа на " росонерите " с 3:0, а ответният дуел на " Сан Сиро " е от 22:05 ч.

Майенко е един от най-щастливите съдии за " Лудогорец " въобще. Той управлява срещата със " Стяуа ", когато разградчани победиха с 1:0 на националния стадион " Васил Левски " и се стигна до дузпи. Но в края на продълженията реферът подвигна червен картон на Владислав Стоянов, а бранителят Козмин Моци влезе в историята, откакто избави две дузпи на 27 август 2014 година

На 23 август 2016 година Майенко управлява мача " Виктория " Пилзен - " Лудогорец ", приключил 2:2. Това беше плейофен кръг и след този триумф разградчани още веднъж попаднаха в групите на Шампионската лига.

Все още е част от Елитната категория рефери на УЕФА. През тази акция е управлявал един мач в квалификациите за Шампионската лига и три в груповата фаза.

Ундиано Майенко е на 44 години, от Памплона. Работи като социолог, а от 2004 година е арбитър на ФИФА. Ръководил е мачове на Световното състезание през 2010 година в Южна Африка, а два пъти е избиран за арбитър №1 на Испания.

Помощници на Алберто Ундиано Майенко ще бъдат Роберто Алонсо и Хуан Юсте, а четвърти арбитър е Раул Кабанеро. Допълнителните реферо зад вратата ще бъдат Хуан Мартинес Мунуера и Хосе Мария Санчес Мартинес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР