Един от най-добрите играчи в състава на Манчестър Сити Давид

...
Един от най-добрите играчи в състава на Манчестър Сити Давид
Коментари Харесай

Давид Силва обмисля да заиграе за Лас Палмас

Един от най-хубавите играчи в състава на Манчестър Сити Давид Силва съобщи, че би желал да се причисли към втородивизонния испански Лас Палмас, когато договорът му с “гражданите” изтече след две години. Както е известно, той е родом от Гран Канария, само че по този начин и не е играл за този отбор.

“За Сити желая да играя още два сезона, колкото остава от контракта ми. След това не знам. Зависи от това по какъв начин се усещам физически и душевен. Винаги съм казвал, че желая да играя за Лас Палмас - локалният ми тим. Но ще забележим по какъв начин ще потръгнат нещата след две години. Бих желал синът ми да израсне в Гран Канария. Там е мястото, където аз израснах и в действителност се надявам той да има същите благоприятни условия като мен. Дано спортът му допадне и в случай че ще се занимава с футбол, ние ще ми помогнем. Именно мачовете ми помагаха да не мисля за компликациите след неговото прибързано раждане”, показа 32-годишният плеймейкър пред Би Би Си.
#ManchesterCity midfielder David Silva, 32, wants to move to Spanish second-tier side #LasPalmas when his contract expires in 2020 so his son can grow up in his homeland of Gran Canaria - https://t.co/LFXrymgeKd
— FootysRumours (@FootysRumours) September 13, 2018 Испанецът не пропусна да засипи с похвали своя съотечественик Джосеп Гуардиола, който му е ментор в британския първенец. ”Пеп е футболен талант. Гуардиола вижда нещата преди те да се случат и това е преимущество - голям плюс. Той ти го изяснява и ти незабавно се възползваш от това. Нещо, което не съм виждал преди. Това се отнася за всички позиции - от вратаря до нападателя. В предишното някои от треньорите ми се концентрираха повече върху офанзивата, а други върху отбраната, само че той обгръща целия терен”, добави той.
" They had been calling me since December. "

David Silva has spoken in depth about his move to Man City.

Read: https://t.co/bxiuzUFlfI pic.twitter.com/JIRB346pxO
— BBC Sport (@BBCSport) September 13, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР