Един от най-добрите играчи на ЦСКА-София Кирил Десподов беше крайно

...
Един от най-добрите играчи на ЦСКА-София Кирил Десподов беше крайно
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Биха ни нелепо с помощ от 12-ия играч, имаме сили да ги отстраним

Един от най-хубавите играчи на ЦСКА-София Кирил Десподов беше извънредно отчаян от провалянето с 1:2 от Копенхаген на " Васил Левски. Двубоят беше първи мач от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Нападателят се отличи с асистенция за попадението на Мауридес, само че през втората част направи дузпа, която оформи крайния резултат в срещата.

" Огромно отчаяние. За мен и целия тим разочарованието е огромно. Биха ни неуместно с помощ от 12-ия състезател, само че и ние си направихме неточности, каквото да ви кажа. Не желая да упреквам никой, бранехме с колкото можем, до момента в който имахме сили, само че с 10 индивида е мъчно.
Нашите почитатели са са невероятни. Благодаря за поддръжката им. Съжалявам, че не успяхме да ги зарадваме с победа, защото имахме късмет да го създадем.
Шансовете въпреки всичко остават. Видяхме, че Копенхаген не са нищо изключително, аленият картон и дузпата, която направих аз, много им помогнаха.

Трябва да покажем футбол, който желае да играем нашият треньор. Сигурен съм, че имаме имаме сили да ги отстраним ", показа разочарованият Десподов.
 ЦСКА-София - Копенхаген @@@

фотография:bulphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР