Един от най-добрите футболисти на ЦСКА-София - Тиаго Родригес, декларира,

...
Един от най-добрите футболисти на ЦСКА-София - Тиаго Родригес, декларира,
Коментари Харесай

Халф на "ЦСКА-София": Вече не всичко зависи от нас

Един от най-хубавите футболисти на " ЦСКА-София " - Тиаго Родригес, заявява, че нулевото тъждество вкъщи против първенеца и водач в класирането " Лудогорец " не е отказало отбора от Борисовата градина от преследването на купата. Португалският халф прикани съотборниците си да бъдат извънредно мобилизирани в оставащите три кръга от плейофите в Първа лига.

" Трябва да си свършим работата, въпреки че към този момент не всичко зависи от нас. Трябва да бием до края и да се надяваме " Лудогорец " да сбърка. - Ние се опитахме да създадем най-хубавото. Не се получи, само че не би трябвало да склоняваме глава, а да продължаваме напред и да си вършим нашата работа. Винаги излизаме за победа. Но постоянно да направиш еднакъв е по-добре от загуба. Като не успеем да спечелим, най-хубавият резултат е еднакъв. "

Същевременно се появиха информации, че клубът на Гриша Ганчев е подготвен да продаде различен от своите задгранични играчи - ганаеца Едвин Джеси. Според онлайн изданието в родината му FootballGhana.com столичани договарят с клубове от Германия и Франция. Спортният в. " Меридиан мач " пък твърди, че интерес към халфа има от британския първокласен " Уулвърхемптън ", който бил подготвен да заплати към €1 млн.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР