Един от най-добрите френски сериали Le Bureau des légendes (превеждан

...
Един от най-добрите френски сериали Le Bureau des légendes (превеждан
Коментари Харесай

Джордж Клуни снима адаптация на френския шпионски сериал Le Bureau des légendes

Един от най-хубавите френски сериали " Le Bureau des légendes " (превеждан като " Отдел " Фалшива идентичност " в България) ще се завърне в напълно нова форма.

Американската телевизия Showtime (част от Pаramount) е дала зелена светлина на американска акомодация на шпионската история, като Джордж Клуни ще е режисьор и изпълнителен шеф.

Продукцията ще носи името " The Department ", а фотосите ще стартират по-късно тази година.

Оригиналният френски сериал с Матийо Касовиц разказваше за историята на сътрудниците от френската работа за външно разузнаване, така наречен " бюро на легендите ", които се занимават с подготовката и ръководството на хора под прикритие с дълготрайни задачи в задгранични територии.

Агентите, които живеят под непозната идентичност в продължение на години, би трябвало да откриват и вербуват разследващи източници, които да бъдат от изгода на френските служби. Да живееш с подправена " легенда " за себе си толкоз дълго, прави прекомерно мъчно връщането назад към дома и личното минало.

Сериалът излизаше сред 2015 и 2020 година и има доста положителни оценки както във Франция, по този начин и по целия свят. През 2016 година той става най-гледания френски сериал зад граница, като единствено първите два сезона са донесли близо 3 млн. евро доходи от разпространяването в чужбина.

Подобно на основателите на " Homeland " - сценаристите на " Le Bureau des légendes " вършат всичко допустимо да възпроизведат живота на разузнавачите по реален метод, по тази причина се съветват с същински представители на службите.

От Showtime подчертават точно на тази непосредственост, като споделят, че новият сериал ще следва традицията на паметната шпионска сага с Клеър Дейнс.

" Както Homeland издигна международния шпионаж на ново високо равнище, по този начин и The Department ще придвижи феновете още по-дълбоко в света на интригите и измамите, със комплицирани герои, които се борят със личните си демони, до момента в който се борят с екзистенциалните закани за страната и света ", се споделя в предварителната информация за сериала.

Джордж Клуни към този момент има опит като режиьор на няколко кино лентата и сериала по романа " Параграф 22 ". Той продуцира и шпионската драма по автентичен случай " Арго ", който завоюва премия " Оскар " през 2013 година

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР