Един от най-добрите български волейболисти Матей Казийски официално бе представен

...
Един от най-добрите български волейболисти Матей Казийски официално бе представен
Коментари Харесай

Казийски официално има нов отбор

Един от най-хубавите български волейболисти Матей Казийски публично бе показан с екипа на Алианц Милано, откакто преди няколко дни стана първенец на Италия за пети път с отбора на Итас Тренто. Сега той подписа контракт за 2 години с клуба от Милано.

„ Готов съм и поемам цялата отговорност. Подписах двугодишен контракт, тъй като подсигурявах, че ще устоя физически. Все още се усещам във форма и, в кавички, задоволително млад, с цел да подкрепям темпото и да дам каквото мога от себе си. Мислех да остана в Тренто до края на кариерата си, само че те желаеха да се обновяват, а аз към момента нямах концепцията да се отхвърлям. Фактът да се върна да играя като посрещач в Милано беше един от ключовете да подпиша, даже към момента считам, че съм кадърен да играя като диагонал, в случай че е належащо. Хареса ми плана тук и колкото повече го опознавам, толкоз повече ми харесва. Ще забележим дали мога да бъда част от него. Поздравявам Милано за края на сезона “, съобщи 39-годишният волейболист на представянето си.

" Когато дойдох в Тренто, обстановката беше малко сходна на тази в Милано. Това беше клуб, който израстваше, само че на който му липсваше освен това, с цел да стигне до края. Идеята беше да доведем тима до победа след 2-3 години, само че ние успяхме да извървим целия път още първоначално и това ни даде доста мощен подтик да създадем доста мощно придвижване в Тренто. Горе-долу има аналогия с тук и това също ме подтикна да направя този избор. Все още нямам предпочитание да спра да играя. Отлагам това решение. Сега мисля да играя колкото мога по-дълго и тогава ще реша ", приключи българският посрещач.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР