Един от най-добрите български тенисисти застана пред камерите на NOVA.

...
Един от най-добрите български тенисисти застана пред камерите на NOVA.
Коментари Харесай

Каква беше 2019-а година за Димитър Кузманов?

Един от най-хубавите български тенисисти застана пред камерите на NOVA. Често го назовават „ втората ракета на България”. Каква беше 2019 година за Димитър Кузманов, какви са фантазиите и задачите му през сегашния сезон, кой е неговият любимец на Australian Open и до каква степен се е сближил с Григор Димитров в Сидни - роман пред Виолета Асенова.

"ATP Cup е най-хубавото нещо, което ми се е случвало до момента в живота. Нещо, което съм желал постоянно и, за което съм се борил, упражнявал и мечтал. Щастлив и горделив съм от себе си, че съумях да изчакам моя миг. Аз съм на 26 години и играя тенис от 6-годишен. Преминах през доста компликации, трудности и травми, само че не се отхвърлих. Сигурен съм, че това е единствено началото ", показа Кузманов.

"Всеки един ден от двете седмици по време на ATP Cup беше фантазия. Деветото място в света е нещо неповторимо. Да имаш Григор Димитров в тима си, човек, който е един от най-хубавите в тениса, няма по какъв начин да не те стимулира. От препоръките му видях по какъв начин играта ми стартира да се усъвършенства ", добави още тенисистът.

Цялото изявление гледайте във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР