Един от най-добрите български плувци – Антъни Иванов, заяви, че

...
Един от най-добрите български плувци – Антъни Иванов, заяви, че
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Мислите, че се скъсвам от тренировки, но просто аз съм доста по-талантлив от вас

Един от най-хубавите български плувци – Антъни Иванов, съобщи, че не му се плува и не вижда смисъл да тренира повече. Плувецът пусна серия от клипове в Инстаграм, в които изяснява какъв брой неприятна е обстановката в българския спорт. Впоследствие, той изтри клиповете, които обаче бяха оповестени от gospodari.com, а вестник " Мач Телеграф " разгласява казаното в тях.

“Гледам на Даниил Медведев видеото и се възнамерявам, че това е пъклен необичайно да се каже по принцип от някой състезател. Че си лягат късно, че ядат нездравословни неща, че излизат да пият с другари и по този начин нататък. Истината е, че безусловно всеки състезател го прави. Просто самата общественост, самите хора, всички отвън хора си мислят, че това е нещо “уау ” и нещо, което спортистите не би трябвало да вършат. Това не е правилно, тъй като спортистите са безусловно естествени хора.

“Най-интересното е, че в случай че видите нещата, които върша отвън басейна, може би ще се учудите, че плавам по този метод. Просто истината е, че изобщо не ми се плува. Ако се захвана в действителност съществено с плуването, ще плавам доста добре. Но няма смисъл да се прави това нещо, тъй като няма спонсори, няма финанси, няма нищо, което да изкараш с плуването. Затова и всички спортисти отвън високоплатените спортове търсят друга реализация “, споделя Иванов.

Той съобщи, че е по-талантлив от другите: „ Буквално по този начин ме гледате и си мислите, че се разкъсвам от тренировки, само че просто аз съм много по-талантлив от вас и това е реалност. Който и да желае да ме плюе. Да ми вършат мизерии, да ме упрекват за нелепости. Да ми изясняват, че съм бил с допинг и по този начин нататък… в случай, че аз не помня да си пия хапчетата за възобновяване, е цялостен смях. Доста е занимателно да четеш в профил мненията. Аз си знам опциите и знам какво мога да направя.

Просто не виждам никакъв смисъл, изключително да го правиш за България и всички да те плюят, все едно си най-големия виновник. Абсолютно никакво предпочитание нямам, до момента в който не застане някой сериозен човек и не каже “Аз ще ти оказа помощ, ето ти… това би трябвало да направиш. Истината за българския спорт е супер грозна. Но просто към момента никой няма топките да излезе и да го каже това нещо. И в никакъв случай няма да ги имат, тъй като всичко е навързано, напряко е преплетено. Така че по-добре да не знаете истината за спорта. “

Иванов споделя още, че му е омръзнало да мълчи: „ Ще стартира да подреждам безусловно всички доста скоро. Ще ви стане тясно на някои хора. И то много тясно ще ви стане. Въобще няма да разберете какво се случва. ”

Той въпреки всичко съобщи, че има желание да завоюва републиканското състезание с Черно море.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР