Един от най-добре представящите се играчи на Арда (Кърджали) си

...
Един от най-добре представящите се играчи на Арда (Кърджали) си
Коментари Харесай

Ковачев преговаря с клубове от Русия

Един от най-добре представящите се играчи на Арда (Кърджали) си реди трансфер в чужбина, написа " Мач Телеграф ". Става въпрос за Светослав Ковачев, който бе чартърен в Кърджали от Лудогорец. Той бе привикан в Разград, с цел да възобнови контракта си с " орлите ", който изтича през лятото. Ковачев обаче нямал желание да стори това. Той е решил да се възползва от правилото на ФИФА, което му разрешава да подпише с различен тим след 1 януари. А и интерес към него също не липсва. Ковачев е попаднал в полезрението на съветски клубове, с които сега води договаряния и развръзката ще настъпи до 20 януари.

Тази обстановка е отдръпнала един от родните претенденти за подписа му - ЦСКА 1948. Новаците в елита даже се смятаха за сигурна нова дестинация в кариерата на Ковачев, макар че и от Арда бяха безапелационни, че желаят да го задържат при тях най-малко до лятото.

Ковачев записа 15 мача през есента, в които вкара 3 гола и даде една асистенция. Освен в Кърджали преди този момент преотстъпван от Лудогорец в Дунав и Етър. При Николай Киров обаче съумя да разгърне качествата си и да стане част от едно от най-силните набези в елита, дружно със Спас Делев и Иван Коконов. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР