Един от най-добре платените ръководители на Goldman Sachs напуска банката

...
Един от най-добре платените ръководители на Goldman Sachs напуска банката
Коментари Харесай

Изпълнителен директор на Goldman, който спечели над 100 милиона долара от 2020 г., за да се „пенсионира“ след сблъсък с главния изпълнителен директор Дейвид Соломон: доклад

Един от най-добре платените ръководители на Goldman Sachs напуща банката при започване на идната година, откакто натрупа почти 100 милиона $ през последните три години – даже повече от основния изпълнителен шеф Дейвид Соломон, съгласно отчет.

Ед Емерсън – 47-годишен търговец, който управлява стоковия бизнес на Goldman и чието възнаграждение надвишава 77,5 милиона $ на Соломон през същия тригодишен интервал – ще се „ пенсионира “ от доходоносната си позиция през март, съгласно компания записка.

Твърдият изпълнителен шеф, който беше „ прочут с това, че безмилостно отстоява възгледите си и от време на време се сблъсква с висшестоящите “, си завоюва репутацията на „ неприкрит критик на водачеството на Соломон “ и се опълчи на стратегически пречки, довели до милиарди загуби, съгласно Bloomberg.

„ Неговите шефове са внимателни да се занимават с него към бонусното време, когато той постоянно упорства за по-високо възнаграждение за своя екип “, се прибавя в отчета за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР