Един от най-дългогодишните турнири стартира 11-ия си сезон. Става дума

...
Един от най-дългогодишните турнири стартира 11-ия си сезон. Става дума
Коментари Харесай

Стартира 11-ия сезон в АМФЛ-Варна

Един от най-дългогодишните шампионати започва 11-ия си сезон. Става дума за Аматьорската минифутболна лига-Варна. В момента текат записванията на тимовете,които желаят да вземат участие, като крайният период е 28 август.

През последния шапмионат на терените за минифутбол на Спортен комплекс " Спартак " се изявяваха рекордните 54 тима, като уредниците се надяват, че и през новия сезон ще има толкоз сериозен интерес. Преди година настилката на двете стадиони бе напълно сменена и в този момент изискванията за игра са съвършени.
Записванията стават посредством регистрационната форма на уеб страницата amfl-bg.com/varna, както и на телефон  0886747777. В взаимозависимост от броя на участващите тимове, те ще бъдат разпределени в няколко дивизии.

Семейството на АМФЛ е извънредно огромно в цяла България като се провежда в над 15 града в страната, а уредниците от Варна са измежду най-опитните. В уеб страницата на шампионата има подробна информация за развоя на всеки мач със сформира, голмайстори и картони. Има и статистика на тимовете, класирания, стратегия, вести и други забавни неща.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР