Един от най-богатите хора в света и основател на Amazaon

...
Един от най-богатите хора в света и основател на Amazaon
Коментари Харесай

Джеф Безос се сгоди СНИМКА

Един от най-богатите хора в света и създател на Amazaon Джеф Безос има желание още веднъж да чуе сватбените камбани. След като през 2019 година той се разведе с първата си брачна половинка Маккензи Скот, с която имат 4 деца, в този момент предприемачът се е сгодил за Лорън Санчес - водач на хеликоптер и някогашна водеща, оповестява непосредствен до двойката източник пред CNN.

59-годишният Безос и 53-годишната Санчес сега са на отмора в Южна Франция, където даже бяха видяни на прожекция на филм на кинофестивала в Кан.

Двамата прекарват ваканцията си на струващата 500 милиона $ яхта на милиардера, а Санчес беше снимана с пръстен с голям камък на безименния пръст.

Връзката им става обществена през януари 2019 година, откакто Безос оповестява, че се развежда със брачната половинка си Маккензи Скот след 4 деца и 25 години брак.

По същото време тв водещата също е в развой на бракоразвод със брачна половинка си Патрик Уайтсел, с който са дружно от 13 години. Санчес и Патрик имат 2 деца, а от предходна връзка новата избраница на Безос има още един наследник.
   View this post on Instagram   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР