Един от най-богатите хора в енергетиката, Богомил Манчев, който в

...
Един от най-богатите хора в енергетиката, Богомил Манчев, който в
Коментари Харесай

Вижте коя е новата любовница на един от най - богатите българи!

Един от най-богатите хора в енергетиката, Богомил Манчев, който сега е началник на неправителствената организация „ Булатом “, още веднъж има жена в живота си, откакто се раздели с предходната си партньорка Нели Беширова, разбра HotArena.

Новата годеница на Манчев е помощник-нотариус и е доста по-млада от него. Енергийният необут не крие новото си въодушевление и двамата даже скоро били на сантиментална почивка в чужбина.

Въпреки новата си тръпка, Манчев и до момента е запазил повече от другарски връзки с Нели Беширова . През 2016 година той се отдръпна от компанията „ Риск инженеринг “, прехвърляйки 85-процентния си дял таман на Беширова. Дотогава двамата представляваха сдружението, което е един от най-големите реализатори на публични поръчки в АЕЦ „ Козлодуй “, а през последните години развива сполучлив бизнес в чужбина, писа „ Галерия “.

Беширова, въпреки да заобикаля гласност, се оправя съвършено като началник на мощното енергийно сдружение. Тя не крие, че и до момента се допитва за препоръки до някогашния си сътрудник, който пък е в чудесни връзки и с нейната щерка.

„ Булатом “, чийто началник в този момент е Богомил Манчев, е неправителствена организация, чиито членове са повече от 94 компании, свързани с ядрено-енергийния бранш. Преди време против него имаше дело за длъжностно заграбване поради консултантски контракти с АЕЦ „ Белене “, само че то бе прекъснато заради липса на доказателства.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР