Един от най-бързите начини да се запознаеш с нови хора

...
Един от най-бързите начини да се запознаеш с нови хора
Коментари Харесай

Конфузните ситуации при онлайн срещи

Един от най-бързите способи да се запознаеш с нови хора от противоположния пол са обществените мрежи и онлайн приложенията за срещи. Колкото елементарно, толкоз и оплетено! Докато едно време запознанствата и флиртовете са се случвали лице в лице и това е отстранило доста евентуални клопки и неистини, през днешния ден нерядко си мислите, че си пишете с един човек, а в действителност се оказва напълно различен. И освен това, сблъсквате се с още куп въпросителни и заплетени конфузни обстановки, които могат да ви извадят от зоната ви на комфорт. Като да вземем за пример:

Една, две, три срещи… и засечка
Когато човек интензивно си търси половинка, той не стреля на едно място. Може да се окажете в обстановка, в която да имате няколко срещи редом. Или да сте на среща с един, а инцидентно да видите различен, с който сте излизали преди дни.
Какво да извършите: Първо, в случай че не сте дали тежки обещания, не сте длъжни да се обяснявате на никого. Второ, дайте всичко от себе си да избегнете такива засечки – в случай че би трябвало си правете календар и слушайте какво ви споделя индивидът против вас, с цел да прецените почти какви са неговите желания и какъв вид е, което ще ви помогне да го избегнете, в случай че това е задачата ви. И не на последно място – в случай че въпреки всичко се случи да се видите, дръжте се доброволно.

Въпросът: Виждаш ли се с други хора?
Запознали сте се в приложение за срещи, разумно е, че се виждате с други хора и въпреки всичко е хубаво да обсъдите този въпрос. Ако той е заложен още на първите срещи, бъдете откровени. В случай, че флиртът с избран човек е в напреднала фаза, към този момент можете да го коментирате по-обстойно според какви са вашите планове към него и неговите към вас.

Изчезването
Много хора, с които сте се срещнали онлайн, могат просто да изчезнат от живота ви без никакви пояснения и следи. Ако ви се случи, не се тревожете, това е всеобща процедура и се случва постоянно. Уви, никога не е зряло и не толерираме сходно държание, само че човек дава отговор единствено за себе си. Ако нещата сред вас не са се задълбочили, по-добре не му/ѝ търсете сметка и просто продължете напред. В случай, че към този момент сте при започване на връзка, можете да настоявате за пояснение, само че пък другият/ата страна евентуално ще се покрие и даже няма да ви даде такива.
Какво да извършите: Реално видяно, в случай че някой „ избяга “ по този метод, има ли смисъл да го гоните? И евентуално ще излезе с някакво фантасмагорично пояснение, щом е предпочел/а да ви го спести и да се покрие.

Ще се изтриеш ли?
Когато връзките сред двама души, които са се срещнали посредством онлайн приложение за срещи, се задълбочат, постоянно се стига до въпроса – ще изтрият ли акаунта си от приложението. В множеството случаи дамите са тези, които първи напущат приложението, в случай че считат че са намерили подобаващия човек. Тогава те стартират да притискат другия да го направи. Ако и вие сте в тази позиция, поговорете с мъжа до себе си, с цел да си изясните дали сте на една вълна по отношение на това в каква посока се движи връзката ви. За вас може да е нещо съществено, а за него не. Открито му споделете, че ще се чувствате доста по-добре, в случай че той напусне приложението и че за вас това е удостоверение за извънредните връзки посред ви. В случай, че той не го направи, или че вие не желаете да го извършите, значи или не сте подготвени за сериозна връзка, или не сте с точния човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР