Един от най-атрактивните победител в българско риалити шоу през годините

...
Един от най-атрактивните победител в българско риалити шоу през годините
Коментари Харесай

Гробаря от „Сървайвър” се посвети на Бог, стана поп!

Един от най-атрактивните победител в българско риалити шоу през годините - Гробаря Георги Кехайов, се е посветил на Бог. Леко смахнатият участник в „ Сървайвър ” е разкрил смисъла да служиш на положителното и да помагаш на другите, след серия персонални прекарвания 8 години след триумфа си, научи HotArena. За това време роденият в Добринище първенец съумял да похарчи съвсем цялата си премия, само че и да сбъдне доста от фантазиите си, измежду което дълго странствуване към света.

Само то почнало чак 6 години след успеха му във формата за оцеляване. Гробаря решил, че му е писнало да живее в клишета и продал всичко, което имал, с цел да поеме на околосветско с колело.

В пътуването си обиколил много точки от предварителния си проект. Не било по никакъв начин елементарно, само че всяко затруднение го карало да желае още и още повече са не се отхвърля от начинанието си. С колелото тръгнал от Турция до Близкия изток, а по-късно се качил на транспортен съд до Индия. В Непал продал колелото, което така и така постоянно се повреждало и му коствало доста нерви.

В пътешествието си опознал доста култури и традиции. Искал да се допре до локалните нрави и ритуали, с цел да се убеди единствено и само, че всички си приличаме доста. Разликите били единствено в метода, по който приказваме или по който бягаме от действителността на проблемите си.

През 2016 година подвига женитба със своята филипинска другарка. Тя се споделя Марджи и двамата правили проекти да живеят сред България и Филипините. Последното обаче желае още работа, защото зад граница Кехайов нямал по какъв начин да печели задоволително, а у нас половинката му имала бюрократични пречки.

Дали за това или от преживелиците си през последните години, само че Георги се е обърнал към вярата си в Бог. Дори станал за малко страж на един от манастирите към Добринище.

„ Аз съм нещо като хазаин във манастира „ Свети Панталеймон " сред Обидим и Добринище. Припомням си дните на отшелничество през 2011-2012, едни от най-запомнящите се дни в живота ми, когато живях в „ партизанското укритие ” на манастира. В него през 1942-1944 година са се укривали бегълците, партизани, горските дяволи, отшелници, убийци, дори един канонизиран светец - страдалец поп, погубен от свои сътрудници по ново време ”, споделя последните вести към себе си „ сървайвъра ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР