Един от най-атрактивните хотели край Пловдив представи офертите си за

...
Един от най-атрактивните хотели край Пловдив представи офертите си за
Коментари Харесай

Любима СПА дестинация край Пловдив с оферти за априлската ваканция

Един от най-атрактивните хотели край Пловдив показа офертите си за пролетната почивка. Програмата дава обещание незабравимо преживяване и развлечения за дребни и огромни, в извънредно пожеланото място за отмора от двойки с деца.

На територията на хотела се издига едно цяло детско царство. Във всеки ден от вашия престой ще има специфична детска анимация за малчуганите, която включва занимателни игри и занимания, атракциони, детски ъгъл с аниматор, неповторимият парк „ Въжеландия” и доста завършения, които да създадат престоя на дребните гости паметен.



Специални посетители ще бъдат тематичните анимации от Тон Бонбон, Щура Лаборатория с забавни научни опити и Куклен спектакъл Пловдив, които ще създадат почивката за децата още по-забавна и впечатляваща.



Програмата за специфичната детска анимация за целия престой можете да видите



Хотелът разполага с четири вътрешни басейна с температура на водата от 32 до 36°C и външно джакузи с гореща вода 38°C. Има и реновирана термална зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона и фитнес зала, козметични и масажни кабинети, където може да се насладите на фантастични разтривки и лечения в на комплекса.





Изключително богата на подбор блок маса за закуска и вечеря чака гостите на хотела. Прясно изцедени сокове, кафе Еспресо, многообразие от висококачествени месни и безмесни деликатеси , сирена и салами, на момента изпечени цели прасенца и още храна в обилие.



Парк и СПА Хотел Марково е един от най-предпочитаните хотели до Пловдив и от възрастните. В него те могат да усетят същинския усет на спокойствието и хубостта на природата. Заобиколен от Родопа планина, той предлага на своите посетители неописуеми гледки и 10 000 кв. м. тревни площи, които са съвършеното място за разходка.



Насладете се на четиризвезден комфорт от хотела печелил премиите –

Най-добър СПА хотел за фамилна отмора на 2020 и 2021 година.

Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2020 и 2021 година.

За повече информация и резервации: и
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР