Един от нашите колеги реши на своя отговорност да напусне

...
Един от нашите колеги реши на своя отговорност да напусне
Коментари Харесай

Капитанът на ”Царевна”: Един от колегите не издържа и напусна кораба,а руснаците ни отвориха коридор

Един от нашите сътрудници реши на своя отговорност да напусне кораба независимо. Явно му е пристигнало допълнително страстта.

Това описа по БТВ капитанът на кораба ”Царевна” Павел Павлов, който от началото на войната е блокиран на пристанището в Мариупол.

" Предупредих за това и те споделиха да изчакат до 10 часа вероятно за връзка с външно министерство, само че той изрично отхвърли и напусна кораба независимо и се придвижи по кея напред към регион, където може би беше по-безопасно.

Той отиде в зоната и се върна с информация, че военните са му предали, че имаме един час прозорец да се изтеглят хората от борда. Екипажът взе доста бързо решение – те авансово бяха решили по избор да изоставен кораба. Имаха подготовка. Много бързо се изнесоха с бяло знаме и всичкия багаж ", прибавя капитанът.

За бяло знаме им служи една пръчка и парче от чаршаф или калъфка, не си спомня добре капитан Павлов. Той споделя, че е имал диалог с евакуираните си сътрудници. Знае, че са добре. За пътуването им към България получава информация от притежателите на компанията и ситуационния център.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР