Един от начините да определите дали сте най -дръзкият от

...
Един от начините да определите дали сте най -дръзкият от
Коментари Харесай

Ето кои са НАЙ-СМЕЛИТЕ зодии

Един от методите да определите дали сте най -дръзкият от астрологичната група е като погледнете местоположението на планетата Марс в наталната ви карта. Марс е планетата на увереност и храброст, тъй че може да покаже по какъв начин се държите пред лицето на страха. Ако той е подложен в удебелен огнен знак на вашата диаграма, евентуално имате храброст и не позволявате на никакви подозрения да ви плашат да постигнете задачите си.

Ето кои са зодиите, които могат да се дефинират като най-смели:

Овен

Вие се управлявате от самия самоуверен Марс, тъй че не е чудно за какво гордо парадирате с безстрашното си отношение. Овенът е първият знак на астрологичното колело, което значи, че тези хора нямат боязън, когато става въпрос за експериментиране на нови неща или излагане на себе си там. Те естествено са водачи, които храбро се сблъскват с непознатото и са подготвени да одобряват всевъзможни провокации.

Лъв

Лъвове, има причина, заради която сте избрани точно от доблестния лъв. Вие сте толкоз самоуверени, че може да запазите успокоение даже в лицето на заплаха. В последна сметка вие сте ръководени от слънцето. И както всички останали планети обикалят слънцето, Лъвовете имат мощно и непоклатимо себепознание.

Скорпион

Няма доста, което да може да уплаши един Скорпион. Вие можете да се изправите с увереност и безпроблемно пред всяка обстановка, с помощта на вашата ръководеща планета Плутон, която е напълно за мистиката и тъмната страна на живота. „ Скорпионите естествено схващат, че на този свят нищо не е непрекъснато и всичко постоянно се трансформира.

Водолей

Водолей, знаете нещо за смелостта. Вие се управлявате от разрушителната планета Уран, която въплъщава шока и непредсказуемостта, тъй че можете да прегърнете несигурността на живота с отворени прегръдки. Този съществен въздушен знак върви в ритъма на личния си тъпан, без да дава приоритет на това, което другите хора мислят за него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР