Един от много важните знаци е изчезнал в центъра на

...
Един от много важните знаци е изчезнал в центъра на
Коментари Харесай

Откраднаха много важен знак от центъра на Варна. Може да стане беля

Един от доста значимите знаци е липсващ в центъра на Варна. Липсата му може да докара до огромна пакост. Става въпрос за пътен знак В-16: Забранено е влизането на пътни транспортни средства с височина, в това число и товара, по-голяма от означената.

Той би трябвало да се намира преди един от доста значимите тунели в Морската столица, а точно този под Фестивалния и конгресен център на бул. " Приморски ", където трафикът е доста претрупан. От Гугъл maps излиза наяве, че го е имало. Той е давал информация, че единствено камиони до 4.5 метра могат да се " промушат " в тунела.

Сега, обаче, знакът го няма. Това е доста рисково. Паметливи напомнят, че през първата петилетка след 2000 година водач на ТИР не видя подобен знак и катастрофира на подлеза на " Шипка ", където задръсти за доста часове придвижването.



От трите пътни знака: Тунел, неразрешено за пешеходци и височината за прекосяване на МПС, са останали единствено двата, като и този - неразрешено за пешеходци, е преместен и не се вижда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР