Един от мачовете от файт картата на Maxfight 44 ще

...
Един от мачовете от файт картата на Maxfight 44 ще
Коментари Харесай

Реванш решава спора за шампионския пояс в К1 в категория до 67 кг

Един от мачовете от файт картата на Maxfight 44 ще бъде за шампионския пояс в К1 за категория до 67 кг. Мачът е конфликт определян като най-хубавия в тази категория в страната. За състезателите е среща реванш. Многократните първенци Константин Михайлов от Нова Загора и Драгомир Петров от Сливен към този момент се изправиха един против различен на кръга в зала " Маринела " по време на Maxfight 42. Победител с 2-1 съдийски гласа в дуела бе Константин Михайлов, а резултатът провокира редица недоволства и мнения от критиците. Това докара и до мач реванш, който за промоутъра се оказа и закономерна борба за влиятелния колан. На кръга в Свети Влас двамата ще решат разногласието за трофея в мач с дълготрайност от 5 рунда по 3 минути.


Внушителните визитки на двамата бойци подсигуряват първокласен двубой за пояса. 26-годишният Драгомир Петров е международен вицешампион по савате, бронзов медалист от Балканското състезание по кик бокс, четири пъти републикански първенец по муай тай и два път по кик бокс. Не по-малко забавна е и визитката на 20-годишния му конкурент.

Михайлов е сребърен медалист от международното и европейско шампионати по муай тай, трети от Световната купа по К1, балкански първенец по К1 и 11 пъти първенец на България по кик бокс и муай тай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР