Един от любовниците на Азис – Богдан Асенов - Боби,

...
Един от любовниците на Азис – Богдан Асенов - Боби,
Коментари Харесай

Бивше гадже на Азис се оказа педофил, сводник и дилър

Един от любовниците на Азис – Богдан Асенов - Боби, с който ромският славей ходеше през 2014г. има съществени проблеми със закона. Полицията проверява Асенов за педофилия, сводничество и продажба на опиати.

Всичко потегля от сигнали на разтревожени родители, които подават сигнали до полицията, в които са съществено терзание от дейностите на така наречен Боби. Той свалял малолетно момчета в столично заведение, намиращо се на ул. Нишава, покрай Южния парк в столицата.

Първата стъпка в гнусните действия на Богдан Асенов е да преспи с жертвите си, а по-късно да ги предлага на заможни господа. Освен това продавал и леки опиати в същото заведения.

Азис и Богдан живяха дружно няколко години в първокласен апартамент в " Манастирски ливади ".

Още до момента в който беше ухажор на Краля се носеха клюки, че Боби има уязвимост да спи с малолетни. Дори Азис бе привикван на разпит след сигнал, че и той се е " облажил " с млада плът, само че казусът бе потулен и пропуснат. След дълго неявяване в общественото пространство Асенов подсети за себе през април предходната година, публикувайки фотография с младо момче, като стори в обществените мрежи, от която се вижда, че момчето е много по-младо от него, написа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР