Един от любимците на синята агитка Билал Бари няма да

...
Един от любимците на синята агитка Билал Бари няма да
Коментари Харесай

Левски няма да предложи нов договор на синия любимец Билал Бари

Един от любимците на " синята " агитка Билал Бари няма да получи предложение за нов контракт и ще напусне Левски в края на сезона като свободен сътрудник, оповестява " Мач Телеграф ".

Това е последното решение на " Герена ", откакто в един миг " сините " шефове бяха решили да възобновят контракта на мароканеца. Това се случи след една контрола със Спортист Своге на 23 март тази година, която беше като заключителен тест за нападателя. Тогава " сините " победиха с 1:0, а попадението вкара точно Билал Бари. В този миг мароканецът даде вяра на шефовете, само че нападателят продължава да е малтретиран от проблеми в коляното.

Припомняме, че той получи тежка травма в средата на месец септември 2022 година, а от този момент е изиграл единствено 64 минути за Левски в общо четири публични мача. На " Герена " са стигнали до извода, че през тези 20 месеца, през които Билал Бари се възвръща от скъсаните връзки на коляното, той е изгубил доста от качествата си, а и настрана - продължава да има проблеми с травмата, и няма смисъл да възобновява договора си с клуба.
 Връщат Папи в титулярния състав на Левски
Връщат Папи в титулярния състав на Левски

Решението е на Николай Костов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР