Един от лидерите в пътно-строителния бранш – компанията Европейски пътища“

...
Един от лидерите в пътно-строителния бранш – компанията Европейски пътища“
Коментари Харесай

Европейски пътища с приз от Камарата на строителите в България

Един от водачите в пътно-строителния отрасъл – компанията " Европейски пътища “ - е измежду тазгодишните призьори в класацията на Камарата на строителите в България. Наградата на " Европейски път “ е за реализирани положителни резултати в осъществяването на градежи от транспортната инфраструктура.

Наградите на Камарата на строителите в България се присъждат всяка година въз основата на разбор от редица справедливи индикатори, измежду които чисти доходи от продажби; дълготрайни материални актив и средносписъчен личен състав.

" Европейски пътища “ е компанията, която през миналата година бе ангажирана с ремонта на основни пътища в област Пловдив. Също по този начин тя е измежду водещите компании в консорциума, който построява един от най-сложните сектори – Лот 2 - от високоскоростния път Мездра-Ботевград. Проектът включва голям брой взривявания, над 1 500 000 м3 ров на земна и скална маса, построяването на седем мостови уреди, два тунела и три пътни възела на две равнища.

От името на " Европейски пътища “ изпълнителният шеф Маргарита Попиванова благодари за премията и сподели: " Прекрасно е да си най-хубав измежду по-добрите! Но това щеше са ни радва доста повече, в случай че можехме да покажем цялостния си капацитет. И въпреки всичко, през днешния ден честваме нашата специалност. Празнуваме нашия опит, професионализъм, подготвеност и отговорност да градим за хората и за бъдещите генерации! “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР