Един от лидерите на протеста - Тихомир Василев, е бил

...
Един от лидерите на протеста - Тихомир Василев, е бил
Коментари Харесай

Лидер на протеста бе привикан в полицията, за да каже дали е хвърлял яйца по сградата на ДПС

Един от водачите на митинга - Тихомир Василев, е бил привикан в столичното 3-то районно ръководство, с цел да го питат дали е хвърлял яйца по постройката на Движение за права и свободи. За следващата принуда заяви самият Василев във Facebook.
От информацията излиза наяве,че той се е явил там в наличието на юрист Минчо Спасов. Не за първи път Тихомир Василев става обект на офанзива от страна на ченгетата. През лятото полицията нападна дома на родителите му, откъдето бе конфискуван остарял котел за варене на лютеница. За да замаскират гафа, от Министерство на вътрешните работи обясниха, че става дума за незаконно произвеждане на алкохол. Казанът, обаче се оказа не настоящ, а антика, като с него няма по какъв начин да се създава пърцуца.

Ето какво заяви Тихомир Василев за полицейския напън върху него:

Преди малко с юрист Минчо Спасов напуснахме постройката на 3то РПУ.

Справката, за която бях извикан е меко казано идиотска.

За да разберете с какво се занимава прокуратурата ще ви обясня наглдно.

Вместо да проверява от къде са парите и кюлчетата в чекмеджето, по какъв начин револвер стои изоставен и незаконно на нощно шкафче, по какъв начин се купиха от страната акции на една банка на тройно по висока цена от борсовата от топ трейдърите В.Горанов и Е.Караниколов като министри лятото и страната бе ощетена в особенно огромни размери.

От прокуратурата и Министерство на вътрешните работи се занимават с това бил ли съм на митинг на 24 септември и видял ли съм или инцидентно аз да съм хвърлял яйца по постройката на Движение за права и свободи....

Това е чист опит за заплашване и политическа принуда от страна на властта!

Явно чудейки се кой и по какъв начин да ударят с прокурорска бухалка, са стигнали до сходен вид инспекции вместо да се занимават със сериозните неща, които са на дневен ред и закононарушенията в особенно огромни размери като изчезналата вода от язовирите, съмнителни публични поръчки, манипулирани анкети за бюджети, некачествени поправки и тн.

В случая удрят на камък. ОСТАВКА, МУТРИ ВЪН, ПРИ БАЙ СТАВРИ

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР