Един от легендарните футболисти и капитани на Манчестър Юнайтед -

...
Един от легендарните футболисти и капитани на Манчестър Юнайтед -
Коментари Харесай

Рой Кийн: Джони Еванс е добро момче, но не е достатъчно добър за Юнайтед

Един от именитите футболисти и капитани на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн, който през вчерашния ден взе присъединяване в дуела Мач на вярата, проведен от " Фондация Стилиян Петров ", се изрече по последните проблеми, свързани с " алените дяволи ".

" Джони Еванс, одобрявам Джони, той е положително момче, само че той напусна Манчестър Юнайтед преди осем години, тъй като те не мислеха, че беше задоволително добър ", по този начин разяснява Кийно появяването на бранителя още веднъж в състава и представянето му против Арсенал (1:3) предишния уикенд.

Бен Фостър - някогашен вратар на Юнайтед в интервала 2005 – 2010, се изрече по тематиката с Джейдън Санчо, който си разреши да написа в обществените мрежи против мениджъра Ерик загар Хаг.

" Ако сър Алекс Фъргюсън е управител и Джейдън Санчо направи това, той в никакъв случай повече няма да види бял свят в Юнайтед. Той в никакъв случай няма да играе за клуба, в никакъв случай няма да бъде позволен на подготвителното игрище даже ", споделя 40-годишният сегашен пазач на Рексъм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР