Един от ключовите стълбове на религиозната вяра е, че съществуват

...
Един от ключовите стълбове на религиозната вяра е, че съществуват
Коментари Харесай

Ангелските знаци

Един от основните стълбове на религиозната религия е, че съществуват невидими свръхестествени сили, които оказват въздействие върху човечеството. Най-популярното такова пояснение е за съществуването на ангелите-пазители.

Фигурите на ангелите-пазители имат значимо място в развиването на религията. Смята се, че те са посланиците на Божията воля, като предава послания или уроци на хората. Ангелските знаци са знаци и цифри, които се свързват с вярванията и ученията на ангелологията и метафизиката.

Какво съставляват ангелските знаци

Тези знаци се смятат за послания или инструкции от ангели и се употребяват като метод за връзка с всевишни скрити сили. Вярва се, че ангелите изпращат тези знаци, с цел да предотвратят бедствия, да направляват или дадат поддръжка на хората. За доста хора ангелските знаци съставляват метод да се свържат с духовната си конструкция и да търсят упътване или разтуха. Тълкуванията и вярванията към тях се разграничават и се основават на самостоятелните убеждения.

Какви благ знаци съществуват

Ангелските знаци се срещат под формата на идентични цифри. Те са поредност от цифри, които образуват едно цяло. Зад всяко число се крие избрана символика, която съпровожда хората.

Един от най-известните такива благ знаци е Ангелско число 1111. Този знак се счита за вълшебен и се свързва с начало на нов цикъл, вътрешен глас и духовно разбуждане. Всеки благ знак има своя символика и тълкувания, които могат да се разграничават според от традициите и убежденията на индивида.

Ето някои от известните благ знаци и техните общи знаци и тълкувания:

 Ангелски знаци

- Ангелско число 111: Свързва се с ново начало, вътрешен глас и мощно духовно насочване;

- Ангелско число 444: Често се пояснява като отбрана и поддръжка от ангели. Знакът защищава хора от бедствия, несполуки и трудности;

- Ангелско число 555: Асоциира се с промени и промяна. С този знак се дава път на ново личностно развиване или духовно прераждане;

- Ангелско число 666: Въпреки отрицателния стандарт, този знак постоянно се свързва с духовното развиване и установяването на баланс;

- Ангелско число 777: Счита се за обвързвано с духовната мъдрост и способности.

- Ангелско число 888: Означава достатъчност и процъфтяване;

- Ангелско число 999: Свързва се със довеждане докрай на един стадий и начало на нов.

Вижте още:

- Ангелите в сънищата - по какъв начин да ги познаем;

- Ангелска нумерология.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР