Един от капитаните на ЦСКА - Мено Кох, коментира предстоящия

...
Един от капитаните на ЦСКА - Мено Кох, коментира предстоящия
Коментари Харесай

Мено Кох към Аякс: Лудогорец е клуб без история

Един от капитаните на ЦСКА - Мено Кох, разяснява идния мач от плейофа на Лига Европа сред Лудогорец и Аякс. Нидерландският бранител дефинира тима от своята татковина като любимец, само че предизвести амстердамци, че българският първенец е рисков.

Кох отличи Кирил Десподов в състава на " орлите " и показа, че у нас на Лудогорец се гледа като на клуб без история.

" Лудогорец има най-големия бюджет, в случай че го съпоставяме с останалите клубове от Първа лига. Те постоянно играят добър футбол с позиционна игра откъм гърба, макар че би трябвало да кажа, че от този сезон играят по-директно, като постоянно вкарват дълга топка зад последната линия на съперника ", сподели Кох за Voetbalzone, след което отличи Кирил Десподов в състава на разградчани.

" Той е дясно крило, постоянно бележи доста голове и постоянно дава асистенции. Той има доста добър удар, тъй че Лудогорец е доста рисков при ъглови и свободни удари. С Десподов и Бърнард Текпетей те имат две бързи крила, а Руан Секо е новият им нападател - физически мощен бразилец, който играе ролята на голмайстор ".

Според Кох пред Аякс има доста благоприятни условия, защото Лудогорец не стартира доста пламенно новия сезон в България.

" Те изгубиха първия си мач от Крумовград, а през предишния уикенд и от Черно море, който е актуалният водач в класирането. Имам възприятието, че те също не са в най-хубавата си форма, само че не мисля, че и Аякс е в нужната форма.

Ако Аякс доближи равнището си, тимът сигурно ще може да завоюва още в Разград. Лудогорец към момента се лута, да вземем за пример постоянно виждаме разнообразни футболисти да играят в отбрана. В началото на сезона фокусът им е главно върху квалификациите в европейските клубни шампионати. У дома Лудогорец е доста по-силен, в сравнение с при гостувания, тъй че в случай че Аякс успее да реализира добър резултат в четвъртък, ще е на добър път.

Аякс е тим, който желае да играе доста добър футбол, а Лудогорец нормално го прави също. Ако имате два тима, които желаят да играят футбол, постоянно получавате много отворени мачове. Затова чакам Аякс да има благоприятни условия за гол в България. Дали в Лудогорец може да стане казан? Ха-ха, не, всичко ще е наред. Те имат някои почитатели, само че това не се приближава до нашите последователи, да вземем за пример. В България на Лудогорец се гледа най-вече като на клуб, който е без история ", приключи Мено Кох.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР