Един от големите таланти на ЦСКА-София, благоевградчанинът Асен Дончев, разплака

...
Един от големите таланти на ЦСКА-София, благоевградчанинът Асен Дончев, разплака
Коментари Харесай

Благоевградският футболен талант Асен Дончев се сгоди в Барселона

Един от огромните гении на ЦСКА-София, благоевградчанинът Асен Дончев, разплака фенките си. Макар и единствено на 21 години, младежкият национал към този момент е благоприятен. Защитникът предложи брак на гаджето си Савина.

Направи го точно на Нова година, заяви bgdnes.bg. Асен избра романтиката на Барселона, с цел да зададе значимия въпрос на половинката си. Двамата изкараха там празниците. Дончев падна на едно коляно пред хубавицата, до момента в който каталунската столица бе озарявана от новогодишните фойерверки.

Въпреки изненадата Савина не се бави с отговора и бързо изкрещя щастливото „ да “. Скоро по-късно двамата влюбени се похвалиха с новината в обществените мрежи. „ Най-доброто начало на годината. Казах „ да “, разгласи брюнетката. Савина качи и фотография с годежния пръстен, който няма по какъв начин да остане неусетен. Бижуто е много солидно.

Дончев не остана по-назад от половинката си. „ Тя сподели „ да “, написа младокът в Инстаграм. Заваляха поздравления от съотборници на футболиста и другари. Защитникът и Савина са дружно отдавна. Красавицата не пропуща мач, когато обичаният й е на терена.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР