Един от големите стратези в третия сезон на Фермата“ –

...
Един от големите стратези в третия сезон на Фермата“ –
Коментари Харесай

Дарина за трети път на дуел във „Фермата“! Алек изпрати Елена на Арената, тя избра да си отмъсти за Франческа

Един от огромните стратези в третия сезон на „ Фермата “ – Елена Андреева избра да се изправи на Арената в неделя вечер против към този момент опитната в борбите Дарина Василева . Това е първи двубой за 30-годишната инструкторка на кучета-водачи и трети за юристката от Каблешково.

Три седмици преди финала на шоуто футболистът Алек, който тази седмицa управлява фермерите, избра да изпрати на двубой Елена, а не Калоян. Решението си Алек изясни с съмнение, че Елена е стимулирана да отмъсти за отпадането на приятелката си Франческа. Елена се възползва от правото на първия дуелист да избере съперник и, предстоящо, се спря на Дарина, която поради двете си победи на Арената, си завоюва прякора „ черната нинджа “.

Ще избера човек, поради който изгубих другар. Ще ми е забавно да се изправя против нея и след това ще й помахам и ще й кажа, че ще ми липсва, тъкмо както тя помаха на Франческа “, разяснява избора си Елена.

За решението на Алек да провежда женски дуели Дарина съобщи, че по този метод той прави подарък на възлюбената си Валерия, отстранявайки някоя от нейните директни съпернички.

Двете дуелистки влязоха в конфликт още преди действителните борби, след разменени тежки думи на масата в лятната кухня. Елена не съумя да се въздържи и избухна против юристката, като се закани, че не желае за живее с нея под един покрив.

Коя си ти, Дарина? Дойде тук с някаква показалка да раздаваш уроци на хората ли? Ти избра Франческа, тъй като ние сме се били наговорили. Направихме гласоподаване и всички желаят да те няма. Тя или аз, това е! “, разгневи се Елена, която довечера ще отпразнува рождения си ден на ратайския бряг. Кой ще я изненада и с какво, ще стане ясно в епизода довечера.

И до момента в който Елена чества, нейният съперник на Арената – Дарина, ще се окаже изоставена от околните си в решителен миг. Днес участниците ще се сбогуват и с фермерите-ветерани от предходните два сезона. Какво ще оставят след себе си Финци, Галя, Мустафа и Майора, ще стане ясно довечера в 21.00 часа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР